Höstmöte 2023  • 2023-11-16 • Halmstad

Årsmöte om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Dags för Sveriges Tvätteriförbunds höstmöte 2022

Vi återvänder till Sveriges mest internationella stad – östra delen av Skandinaviens tvillingstäder – Malmö förenade av millennieskiftets vackraste byggnadsverk – Öresundsbron.

Här har födda och inflyttade malmöiter betytt mycket för staden som Erik av Pommern, Per Albin Hansson, Gustav Möller, Janne Möller, Anita Ekberg, Edvard Persson, Eric Persson, Leif Silbersky, Hasse Borg, Eva Rydberg, Leif ”Smoke Rings” Anderson och Bo Larsson för att nämna några. Triangeln sägs vara den äldsta bevarade vägkorsningen i Malmö. Historikerna har fastslagit dess tillkomst till tidig medeltid. Här välkomnas vi till ett av våra absoluta favorithotell – Scandic Triangeln.

SCANDIC TRIANGELN

Mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren hittar vi Scandic Triangeln. Hotellet har 20 våningar och bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.

Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum; en naturlig mötesplats och ett landmärke som de allra flesta malmöbor och många besökare har en relation till. Här bor du på stans största shoppinggata med butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren.

Läget gör att du har nära till det mesta, oavsett vilket mål du har med ditt besök. Både flygbussar, lokalbussar och tåg finns runt knuten. Till Köpenhamns flygplats tar du dig med snabbtåg till på bara 18 minuter!

Share This
25% RUT-avdrag på tvätt