Ett händelserikt 2021

Efter alla digitala möten var glädjen stor när vi äntligen kunde träffas på årets Höstmöte. Här är några höjdpunkter från året som gått.

Triss i rapporter

Höstmöte i Sthlm

• Den 18 november gick Höstmöte 2021 av stapeln på Blique by Nobis. Glädjen var stor över att äntligen få träffas på plats. Bland talarna fanns Sven-Otto Littorin, Richard Herrey och K-G Bergström.
  • Artikel på engelska

Digital utbildning

• Utbildning är vägen framåt! Sveriges Tvätteriförbund deltog i Erasmus + projektet E-Washboard som erbjuder digital utbildning till personal inom tvätt- och textilbranschen.
  • Läs mer och laddar ner apparna
Vi firar 9 augusti

Digitalt årsmöte

Mål för hållbarhet

• Vi på Sveriges Tvätteriförbund gillar fotboll och social ansvar – särskilt i kombination. Därför är vi stolta partners till MFF och BP och sponsrar projekt för integration, jämställdhet och utbildning.

Vinnande hållbarhet

• Tvätteriförbundets Hållbarhetspris 2021 gick till Peter Streijffert från Lindbytvätten. Familjeföretaget minimerar sin miljöpåverkan och arbetar för social hållbarhet genom lokalt engagemang för samhälle och idrottsrörelse.
Första året med RUT

• Från och med den 1 januari 2021 gäller Tvätt-RUT med 25% avdrag när du lämnar din tvätt till ett professionellt tvätteri – utan att du behöver göra någonting.
  • Se videon om Tvätt-RUT

Tack för i år! Vi ses 2022!