Textile care goes digital

Digitalisation is a recurring issue in the textile care industry’s top themes: from the smart factory, to new business models, digital solutions for sustainability,
and e-learning. Texcare International is your rich source of innovative impulses for the textile care markets.

See you in Frankfurt! 20. – 24.6.2020.

En gråmulen novemberdag bjöd på ett färgsprakande höstmöte på Scandic Star i Lund.

Intressanta och underhållande föredragshållare inspirerade de 160 deltagarna från när och fjärran som samlats för en dag i hållbarhetens tecken. Fullmatade föreläsningar följdes av fullt med mat till lunch och kaffestund.

Under eftermiddagen var fokus branschmässan med en aktuell uppdatering av vad branschens leverantörer kan erbjuda. Här träffades alla under lättsamma former för nätverkande och för att få tankar och idéer för morgondagen.

Stort tack till er alla som var med. Nästa gång ses vi på årsmötet 14 maj i Stockholm.

tvatteriforbundet.se/hostmote-2019 hittar du program och mer information från mötet. Du som är medlem kan ladda ner presentationerna på medlemsportalen Tvättlinan.