Vi hoppas nu kunna arrangera ett höstmöte nästan som vi brukar. Detta sagt med all respekt för det personliga ställningstagandet och de riktlinjer som kommer att finnas i höst. Vi får anpassa oss efterhand. Vi återkommer med inbjudan för dagen.

Höstmötet kommer att äga rum den 18 november på Blique by Nobis på Gävlegatan 18 i Stockholm.

PROGRAM 18 NOVEMBER

09.00 – 10.00
Incheckning till konferensen

10.00 –12.30
Konferens

12.30 –13.30
Lunch

13.30 – 14.30
Fortsatt konferens

14.30 –18.00
Leverantörsutställning

Alla leverantörsmedlemmar har kostnadsfritt konferensbord/yta som vanligt. Ev gemensam middag får vi ta ställning till längre fram. Rumsbokning sker direkt till hotellet.

 

Ladda ner informationen som pdf på svenska eller engelska. Se pdf från mötet 2019.

OM HOTELL BLIQUE BY NOBIS

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Vi hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur och välkomna nya kreativa uttryck inom design, konst, musik, mat och dryck.

 

HOTELLET DÄR NYA HAGASTADEN MÖTER ARTISTISKA VASASTADEN

Med ena foten i artistiska Vasastaden och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm. Området är känt som Stockholms Galleridistrikt, med flera av stadens bästa gallerier precis runt hörnet. Här hittar du många av Stockholms mest innovativa restauranger och populära barer inom gångavstånd. Tunnelbanestationen Sankt Eriksplan och pendeltågsstationen Odenplan är belägna bara fem minuters promenad från hotellet.

 

All text om hotellet och bilder med tillstånd av Blique by Nobis. Fotograf Beatrice Graalheim. Läs mera här www.bliquebynobis.se/

Share This
25% RUT-avdrag på tvätt