Coronapandemin har lagt sig som en våt filt över stora delar av ekonomin. För att stötta textilservicebranschen jobbar vi oförtrutet med att informera ansvariga politiker att utöka hyresstödet även till vår bransch och att inkludera textilkostnader som fast kostnad vid omställningsstöd, bara för att nämna två exempel.

Utöver detta vill vi underlätta kommunikationen mellan våra leverantörs- och tvätterimedlemmar. Genom att tillhandahålla mötesplatser står vi bättre rustade att möta krisen. Här är fyra möjligheter för dig som leverantörsmedlem att nå ut med ditt budskap till våra 134 medlemsföretag samt våra partners och andra intressenter.

1. Annonsera kostnadsfritt i nyhetsbrevet

Vårt nyhetsbrev når drygt 680 prenumeranter med stort branschintresse. Nu kan du annonsera fritt i nyhetsbrevet under resten av 2020. Skicka en banner (jpg, png eller gif i 600 x 300 px) eller en annonstext till info@tvatteriforbundet.se.

2. Ställ ut på Höstmötet den 12 november

Med ödmjukhet inför att vi inte vet exakt hur läget ser ut i höst har vi ändå som målsättning att hålla årets höjdpunkt – Höstmötet – på Falkenbergs Strandbad den 12 november. Vi har redan bokat inspirerande talare som Kalle Lind (författare), Jonas Olaison (Textilia), Lina K Wiles (Berendsen), Boriana Åberg (Moderaterna) och Anton Karlsson (Electrolux Professional).

Som sponsor får du exponering både inför och efter mötet – ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter!

Läs mer om Höstmöte 2020

3. Publicera kampanjerbjudanden

Alla våra medlemmar har tillgång till Tvättlinan.se där vi löpande publicerar nyheter, inbjudningar, tvätt- och textilserviceindex och annan matnyttig information. Logga in och välj Publicera Skapa erbjudande i menyn för att publicera ett erbjudande, t.ex. en kampanj. Erbjudandet visas i flödet för alla användare.

Tips: Använt ”Glömt lösenord”-funktionen om du inte lyckas logga in.

4. Publicera radannonser

Du kan även publicera klassiska radannonser på Tvättlinan.se. Klicka på Publicera Skapa annons för att publicera en annons i någon av kategorierna SäljesKöpes eller Bortskänkes.

Tips: Använt ”Glömt lösenord”-funktionen om du inte lyckas logga in.

Share This
25% RUT-avdrag på tvätt