För att underlÀtta för vÄra internationella medlemmar och andra intressenter finns nu tvatteriforbundet pÄ tre sprÄk: svenska, engelska och tyska. Byt sprÄk genom att klicka pÄ nÄgon av flaggorna i menyn.

Du kan ocksÄ gÄ direkt in pÄ ditt sprÄk hÀr: / From now on you can choose your favorite website: / Ab jetzt können Sie direkt Ihren Favorit wÀhlen:

🇾đŸ‡Ș tvatteriforbundet.se/
🇬🇧đŸ‡ș🇾 tvatteriforbundet.se/en
đŸ‡©đŸ‡Ș tvatteriforbundet.se/de

För att handskas varsamt med vÄra gemensamma resurser anvÀnder vi Google Translate som maskinöversÀtter allt innehÄll. Om du hittar en felaktig översÀttning fÄr du gÀrna kontakta oss sÄ att vi kan ÄtgÀrda den.

Bonus: TvÀttlinan pÄ engelska

Vi vet att vÄra engelsksprÄkiga vÀnner kan ha svÄrt med vÄra tre sista bokstÀver. DÀrför kan man nu Àven komma till tvÀttlinan.se via adressen swedishcommunity.se. Sedan kan du vÀlja engelska eller tyska i menyn om du vill Àndra sprÄk.

Now you can reach our community directly through swedishcommunity.se