Som medlem i Sveriges Tvätteriförbund har du tillgång till mer än 150 exklusiva webbsidor med branschnyheter, förmåner, kunskap och annonser. Du hittar allt detta och lite till på tvättlinan.se.

If you prefer English or German you can always reach "Tvättlinan" at swedishcommunity.se. Then just click the flag of your choice.

R

Tvätt- och textilserviceindex

På vårt uppdrag tar SCB varje månad fram ett Tvätt- och textilserviceindex över kostnadsutvecklingen i branschen. Bläddra direkt i pdf:erna och zooma – eller ladda ner och skriv ut på papper. Valet är ditt.

R

Exklusiva förmåner

Ta del av rabatter och kampanjer särskilt framtagna för våra medlemmar. Som leverantörsmedlem kan du själv publicera dina erbjudanden. Logga in och välj “Publicera” > “Skapa erbjudande” i menyn. Erbjudandet visas i flödet för alla medlemmar.

R

Kunskap och rapporter

Här hittar du allt från verksamhetsberättelser, årsredovisningar, juridik och marknadsföring till presentationer och protokoll från evenemang. Vi har även samlat aktuell information om aktuella insatser med anledning av covid-19.

R

Inbjudningar till events

Det är här du får inbjudningar till såväl Tvätteriförbundets års- och höstmöten som internationella branschseminarier – oavsett om de hålls online eller på plats.

R

Senaste nytt

Håll dig ajour med Tvätteriförbundets branschnyheter och omvärldsbevakningen som listar det viktigaste från medierna just nu. Här kan du också anmäla dig till Tvätteriförbundets nyhetsbrev.

R

Köp och sälj

Nu kan du publicera och ta del av radannonser på Tvättlinan. Som medlem kan du enkelt lägga in annonser i kategorierna Säljes, Köpes och Bortskänkes. Både hållbart och bra för plånboken!

Välkommen in i värmen på tvättlinan.se!

Har du redan ett konto?

Surfa in på tvättlinan.se och bläddra ner lite för att logga in. Du använder din e-postadress och det lösenordet som du valde vid registreringen. Tips! Har du glömt ditt lösenord? Prova då att klicka på “Logga in” och “Glömt lösenord” så får du en återställningslänk till din inkorg.

Har du inget konto ännu?

Surfa in på tvättlinan.se och klicka på “Skapa konto”. Efter godkännande kan du logga in och ta del av allt innehåll. Tips! Står det att du redan har ett konto? Prova då att klicka på “Logga in” och “Glömt lösenord” så får du en återställningslänk till din inkorg.

Share This
25% RUT-avdrag på tvätt