Den 16 maj går Sveriges Tvätteriförbunds årsmöte av stapeln på Quality Hotel View i Malmö. Träffa branschkollegor och ta del av spännande föreläsningar.

Höstmöte om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Bland talarna finns namn som Jeffrey Lewis, Carina Nilsson och Johannes Schmid-Wiedersheim. Du kan ta del av talarlistaneventsidan. Mer information och fler föreläsare kommer längre fram. 

Jeffrey Lewis

General Manager Sweden, ECT2

Jeffrey Lewis har över 20 års branscherfarenhet och leder ECT2-teamet som Sveriges General Manager. Innan Jeff kom till ECT2 arbetade han i olika forsknings- och konsultroller för företag som Tyréns och Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI). Han är expert på hydrogeologisk bedömning och saneringsstrategier och är specialiserad på transport av grundvattenföroreningar. Jeff var tidigare ordförande för den svenska avdelningen av International Association of Hydrogeologists och har suttit i redaktionen för Hydrogeology Journal. Han är medlem i Svenska Geotekniska Föreningen och Naturvetarna, är docent vid Göteborgs universitet och har skrivit över 20 konsultrapporter för branschen. Jeff har en kandidat- och magisterexamen i kemiteknik från Royal Military College of Canada och tog sin doktorsexamen i geovetenskap från University of Quebec.

Bild: ECT2

Carina Nilsson

Kommunfullmäktiges ordförande, Malmö stad

Bild: Privat

Chister Bäcker

Tvätteriförbundets uppskattade energiexpert

Johannes Schmid-Wiedersheim

Johannes är show director för Texcare International och portföljchef för Messe Frankfurts globala textilservice- och livsmedelsmässor. Under sin karriär, som sträcker sig över 20 år i utställningsbranschen, har han lett och övervakat mässor på sex kontinenter, men väntar fortfarande på sitt första uppdrag på Antarktis.

Bild: Messe Frankfurt / Pietro Sutera
 

Kalle-Ville Lampi

Nordisk Key Account Manager, Maxi-Press Elastomertechnik

Rickard Sallermo

VD och grundare av Ensucon

Konsultföretaget Ensucon ansvarar för auktorisation av Tvätteriförbundets nya medlemmar. På årsmötet kommer Rickard Sallermo att berätta om hur det är möjligt att bygga ett hållbart bolag och samtidigt växa snabbt (från tre till 70 anställda på fem år) genom att ha fokus på att medarbetarna mår bra och har kul på jobbet – eller, kort sammanfattat: att inte göra som de stora konsultfirmorna.

Säkra din plats

Det finns fortfarande platser kvar och anmälan är öppen till och med 31 mars.

Share This
25% RUT-avdrag på tvätt